Øko-julekalender

Få blød og ren hud!

Foto: Signe Eurén

Foto: Signe Eurén

Jeg har aldrig været så god til dét med ansigtscremer, fordi jeg i flere år har lidt af en meget mikset hud, så det har været forvirrende, og jeg har ikke magtet at gå ind i det. Jeg har bare brugt, hvad jeg havde – typisk økologisk mandelolie eller Weleda som fugt, og så klorhexidin til urenheder. Sommetider husholdningsprit,

Min veninde fortalte mig, at hun bruger kokosolie, og at hendes hud bliver så blød som en barnenumse. Jeg var noget skeptisk, fordi hendes hudtype er en anden… MEN! Det er simpelthen den lækreste ting, jeg har gjort for min hud! Jeg spurgte i den lokale helsebutik, om det nu var en god idé med min hudtype, men fordi kokosolie er bakteriedræbende og fugtgivende på samme tid, er den ideel at bruge på huden.

Huden føles så blød og ren, og fugten holder – det er ikke som med mandelolie, som jeg oplever, at man skal starte forfra med hver dag. Jeg bruger den både i ansigt og på kroppen.

Der er 300 gr. i sådan et glas, det koster omkring 60 kr., og man bruger meget lidt hver gang, så det er en billig ansigtsbehandling.

Samtidig er den god og sund til madlavning, så win-win ud over det hele!

2 kommentarer

  • Michelle

    Ville ønske kokosolie gjorde noget godt for mig ansigt men min hud kan desværre slet ikke li det. Det er ellers genialt. Også som hårkur for hovedbunden. Put godt med olie i hårbunden og så Lad det sidde i nogle timer – 2-3 gerne og så sæbe i inden vask. Dét elsker håret. 😛 Ville også gerne bruge det til kroppen men det tager alt for lang tid før det trænger ind og jeg har ikke tid til at vente haha! Men et godt tip er det, for mange.. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Signe

      Hej Michelle 🙂 Dejligt, du kiggede forbi!
      Hvor ærgerligt, at kokosolie ikke fungerer som ansigtsolie for dig. Der findes selvfølgelig forskellige hudtyper, og måske fungerer det bare ikke for dig, men jeg har hørt, at der er nogle kokosolier, der bare er dårlige.

      Tak for tip! Jeg må prøve det som hårkur en dag 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øko-julekalender