Få blød og ren hud!

Juleshopping i Røde Kors!

img_4102

Foto: Signe Eurén

Lav din egen personlige juledekoration, få god samvittighed og spar penge!

Det har været et turbulent år for mig, og tiden er gået mega hurtigt, så forstår ikke helt, at det er jul allerede.

Så besluttede mig for at lave en juledekoration, så jeg kunne fatte det. Sidste år brugte jeg Madam Blå-ting med stor succes, så det ville jeg gøre igen. Jeg gik spontant i Røde Kors og spottede en kødrand-form, som er perfekt til advent.

Jeg ved, at den jeg brugte sidste år og alle de andre ting, jeg plejer at bruge, er i kælderen hos min mor, men jeg havde ikke tid til at finde det. Tænkte samtidigt, at det måske var en god mulighed for at købe mit eget. Jeg havde bare ikke lyst til at gå i brugsen og købe det fra nyt. Det strittede i mig at tænke på det. Både fordi det er noget dyrt billigt bras, men også fordi julen handler om noget gammelt, naturligt og traditionelt for mig. Somregel går vi også en tur i skoven og samler gran, kogler og andet lækkert, men der har ikke været tid.

Jeg havde en lille bøn om at finde noget til min juledekoration i Røde Kors, men forventede ikke noget. Pludseligt så jeg en lille kurv fyldt med små fluesvampe og røde bær i keramik og plastik, rigtige grankogler i alle størrelser, nogle sprayet med guld, trommer, stjerner og meget mere. Jeg var i himlen og proppede kødrandsformen med genbrugs-lækkerier. Formen kostede 40 kr. og alle deko-tingene 20 kr. Jeg havde MEGA optur og er virkelig tilfreds med resultatet!

Gik derefter i brugsen og købte gran, lys og ler og endte med at have en del i overskud. Det fik min mor med hjem til sine dekorationer.

Glædelig genbrugsjul!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få blød og ren hud!