Ud med plastik - ind med bæredygtighed!

Tid til at skifte karkludene ud

Foto: Signe Eurén Mortensen

Foto: Signe Eurén Mortensen

Du har nok, som mig og mange andre, altid købt den billige pakke med de gyselige karklude i gul, blå og lyserød. Det er slut nu!

Ind med de strikkede klude!

Som jeg nævnte i forrige indlæg, er der meget fokus på mikroplast i disse dage, og vi kan heldigvis gøre vores til at minimere det. Jeg elsker at opdage nemme måder at gøre noget godt for miljøet på, og det var hele idéen bag denne blog.

Kan du selv strikke, er det ideelt at hygge dig med at lave dine egne karklude her i den kolde vintertid. Jeg kan desværre ikke begynde eller afslutte strik, så jeg har taget den nemme løsning og købt nogle. De er desværre ikke økologiske, men de kostede ca. 30 kr. pr. stk. i en almindelig boligtekstilforretning, og det mente jeg egentlig var lidt pebret, for der skal jo nogle stykker til. MEN! Jeg har ikke fortrudt det overhovedet. De er i sandfarver og flotte at kigge på – og de giver mig god samvittighed!

TIP! Køb strikkede karklude med små, tætte masker. Første gang jeg så strikkede karklude var for nogle år siden, og der kunne jeg slet ikke se idéen i dem. Jeg kendte ikke til mikroplast, og jeg synes ikke, at de fungerede. Årsagen til dét var, at maskerne var for store, så der sad alt muligt fast i dem, ad…

Firmaet Suztain har også et bæredygtigt alternativ til den sædvanlige karklud, som du kan finde her. De er økologiske, og du kan få tre stk. for 27 kr. Dem vil jeg også anskaffe mig.

Nyt år, nye karklude 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud med plastik - ind med bæredygtighed!