Træt af grønt brød?

Få friskt gammelt morgenbrød!

Foto: dr.dk

Foto: dr.dk

Nu vi er ved brød…

Hygger I også med friskt morgenbrød fra bageren i weekenden? Så kender I måske til, at der er et par rundstykker eller et halvt franskbrød i overskud. Op ad dagen vil ingen røre det, for nu er det ikke friskt mere – og at spise det dagen efter er et no-go, for så er det enten blevet blødt eller hårdt som en mursten.

Det er der faktisk råd for… Du kan pensle brødet med vand!

Ved at putte vand på skorpen og derefter varme det i ovnen, bliver skorpen sprød igen. Det er ret magisk!

Min nabo viste mig tricket for lang tid siden, og jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg ikke har delt det før. Jeg har sluppet for at smide meget brød ud på den konto.

Nyd jeres friske morgenbrød to gange!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt af grønt brød?