Fertilitetsproblemer pga. hygiejnebind?

Hvordan hænger Netflix og miljø sammen?

Foto: Signe Eurén

Foto: Signe Eurén

Man trykker bare play og tænker ikke videre over det. Man er underholdt og chiller. Hvad kan der være af problemer med det?

Desværre er der jo et apparat og business bag alt, og Netflix er ikke en undtagelse.

Det kræver meget energi at kunne gemme og streame alle de data, vi gør brug af hver dag, og Greenpeace har kæmpet for, at internetgiganter skal investere i bæredygtige energiløsninger. Til min store overraskelse er Facebook, Google og Apple faktisk gået i spidsen for det. Way to go!

Men Netflix, der er verdens største streamingtjeneste, er ikke kommet med på bølgen endnu. Derfor har Greenpeace startet kampagnen “Gør Netflix grøn”. Læs mere og skriv under med din email HER!


Hvad med de andre tjenester?

På samme side har Greenpeace lavet et skønt overblik over hvilke beskedapps og musik- og videostreamingsapps, der satser på ren energi. Elsker Greenpeace og deres simple måder at stille tingene op på. Jo, ganske vist er der lige lovlig drama på drengen til tider… Skræmmekampagner kan man blive lidt træt af. Tror desværre, at mange ser Greenpeace som den lille skrigende tøs, der ikke får sin vilje – og derved mister respekt og tillid til organisationen.

Men jeg tror, at jeg har det sådan, at man ikke kan tillade sig IKKE at tro på det. Det ville være ignorant og arrogant, tænker jeg. Jeg tror på, at opgørelser som denne over streamingtjenester passer.

For at fremhæve nogle tjenester, kan jeg sige, at Twitter, SoundCloud og HBO har fået de røde sidstepladser i deres respektive kategorier.

Hvilke tjenester kan man så bruge med god og grøn samvittighed? Instagram, Apple Music og YouTube.

Få fuldt overblik på Greenpeaces hjemmeside!

 

Kilde: Greenpeace.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fertilitetsproblemer pga. hygiejnebind?