Rabatkode til Suztain!

Netto og WWF søger familier

Til min store overraskelse stod der et stort skilt foran Netto i går. De samarbejder tilsyneladende med WWF, og skiltet her handlede om et projekt om plastik på strandene.

Plastik i naturen er et kæmpe problem over hele kloden, og jeg er glad for, at kendskabet til det bliver mere og mere udbredt – dermed bliver problemet taget mere alvorligt, og store og små kan handle på det.

Jeg er glad for, at sådan en gigant som Netto går ind i kampen, men jeg vil jo altid mene, at alle skal være meget mere ambitiøse! Det har naturen og menneskeheden brug for.

MEN-men… Initiativet er godt, og vi må inddrage børnene i problematikken og processerne, så det bliver en naturlig del for dem at passe på deres omgivelser hele livet. Mine forældres og bedsteforældres generation har ikke haft den viden, og derfor har de også endnu sværere ved at tilpasse sig den nye globale situation, vi er i nu.

Jeg vil høre min familie ad, om vi skal tilmelde os!

Læs mere om projektet HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til Suztain!