Gamle telefoner i skuffen = money

Hvilken printer skal man vælge?

Hvis du er studerende eller har brug for at kunne printe hjemme, er det ikke ligemeget, hvilken printer du vælger. Det har jeg lige erfaret.

Der er mange muligheder – mange typer, mærker og priser.

Da jeg gik på gymnasiet, købte jeg en HP-printer til 500 kr. Det var vel i 2010, tror jeg. Den kunne printe i sort, i farver og scanne. Perfekt til mig.

Den begyndte at lave voldsomme lyde og stod så af for et års tid siden. Helt okay efter omkring 8 års tjeneste eller mere.

Til jul ønskede jeg mig en ny printer, specifikt HP, men fik en Epson. Jeg var meget skeptisk, fordi jeg har hørt andre have problemer med mærket og også selv oplevet det.

Jeg valgte at være optimistisk og tog den i brug. Den var trods alt så smart, at den var trådløs og kunne kobles til telefonen! Derudover kunne den printe på flere typer papir og i flere størrelser.

Den kom med lidt blæk i som start, men det blev brugt op meget hurtigt, så jeg måtte ud at købe blæk. Det var dyrere end forventet eller håbet. Jeg fandt ud af, at det ikke var nok bare at bytte den sorte ud, men ALLE farver skulle skiftes, for ellers ville den slet ikke udskrive noget. Ingenting.

Nu er den blå farve sluppet op, og selvom jeg ikke skal bruge den og kun skal bruge sort, så vil den ikke lade mig printe.

Det er håbløst og en kæmpe pengemaskine + totalt spild!

Derfor: hold dig fra Epson og køb HP istedet.

Nu har jeg sat den til salg inkl. blæk til 400 kr. og håber, at nogen vil købe den. Den fejler jo intet – vi er bare ikke et match.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gamle telefoner i skuffen = money