Komposterbart på tilbud

Når du skal flytte ind i en ny lejlighed…

Foto: Signe Eurén

Foto: Signe Eurén

“Pas på pengene” som Onkel Danny ville sige 🙂 Her kommer et indlæg om noget, som er virkelig vigtigt for dig, der skal flytte ind i en ny lejlighed.

En af mine naboer er kommet i den situation, at hun ved fraflytning har fået en regning på 14.000 kr. Det skyldes, at der på synsrapporten ved fraflytning er en masse anmærkninger… Som i en MASSE anmærkninger!

Hun havde ikke selv mulighed for at være tilstede ved synet, og det viste sig at være rigtig skidt.

Hendes situation er der mange, der har stået i. Faktum er, at man ikke kan stole på boligforeninger, og man er nødt til at være krakilsk – for det er de nemlig, når de har mulighed for det.

Husk ALTID at tage billeder og at lave en fyldestgørende liste over ting, der mangler, er ødelagte eller slidte, når du flytter ind et sted. Det store arbejde er ikke spildt – det lover jeg.

Tjek grundigt: gulvet, loft, døre, dørkarme, skabe, vindueskarme, paneler, vægge, blandingsbatteri, håndvask, toilet… Alt skal noteres.

De sidste fem år har jeg flyttet rigtig meget, og det lykkedes mig at få alle 10.000 kr. af depositummet tilbage fra min første lejlighed, det næste sted mistede jeg kun 500 kr. i depositum, og det lykkedes mig at slå omkring 8000 kr. af fraflytningsregningen det sidste sted, jeg boede. Det var pga. mine billeder, synsrapport og stædighed.

Du skal altså være med til synsrapport både ved indflytning og fraflytning og sikre dig, at alt noteres. De kommer til at synes, at du er irriterende, men sådan må det være. Ved min synsrapport spurgte inspektøren: “Har du dårlig erfaring med det her?” – jep! Og så kommanderede jeg ham videre rundt i lejligheden med mine pegende fingre 😛

Men det gør, at jeg har en god og rolig fornemmelse omkring min fraflytning, så jeg kan kun anbefale jer at gå igennem “the awkwardness”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Komposterbart på tilbud