Skovbunds-trylleri

Avispapirets nye dimensioner!

Foto: dr.dk

Foto: dr.dk

Jeg har da nok gjort det en gang eller to, fordi jeg virkelig var i mangel af andet… Men avispapir kan altså bruges som gavepapir!

Jeg så Blomsterbergs juletips her til aften, og hun overraskede mig. Eller hun overrasker mig nok egentlig hver gang med et eller andet, men denne gang var det lidt anderledes. Mit billede af hende er nemlig, at hun er lidt luksuriøs og en anelse kompliceret i hendes projekter, så jeg havde ikke forventet, at hun ville trække et genbrugs-kort.

Hun fortalte, at hun pakkede gaver ind i avispapir som barn, og det havde hun taget op igen. Hendes mand ønskede sig en bil i julegave, meeen det var ikke lige dét, hun pakkede ind – derimod havde hun det med i tankerne og havde taget avispapir med nogle bilreklamer.

For at gøre det mere eksklusivt, pakkede hun gaven ind i cellofan bagefter. Det kan man jo bare vælge fra, hvis man vil. Det er i hvert fald billigst at lade være, hehe.

Som finish puttede hun bånd på og bandt lidt gran på. Hun havde tilmed bagt sine til-og-fra-kort (se hvordan her). Det kan man jo gøre, hvis man alligevel har noget gammel mel, der skal bruges. Så er man fri for at købe, købe og købe. Der er jo nok ting at bruge penge på her i december, hehe.

 

– Signe

Kilde: dr.dk

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skovbunds-trylleri