Saml-selv-juletræ

Skovbunds-trylleri

image

Foto: Signe Eurén

Nyder du også at lave dine egne juledekorationer?

Istedet for at købe gran i Føtex, vil jeg anbefale dig at tage i skoven. Luften er så dejlig frisk her om vinteren, og det er fantastisk for sindet og skroget at bevæge sig og komme hjem bagefter med røde kinder!

Jeg vil også anbefale, at du ikke skal andet den dag end bare at hygge og slappe af. Husk at bevæge dig roligt og langsomt og tage dybe vejrtrækninger, når du er i skoven. Du skal ikke nå noget og kan gå derude så længe, du har lyst til. Jeg gik en tur på ca. 2 timer, og den skulle ikke have været kortere, synes jeg.

Tag en pose med dig, så du kan samle grankogler, bær, svampe og grene med gran, der er knækket af træerne. Dét er nok et af de eneste plusser, der er ved storm i efterår- og vintertiden! Du må nemlig ikke klippe det af træerne.

Når du kommer hjem og skal trylle med dit smukke naturpynt, kan du evt. spray nogle grankogler guld og putte glimmer på. Eller du kan gå all naturel! Du kan også gemme nogle grankogler og sætte snor i, så de kan hænge på juletræet.

 

– Signe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saml-selv-juletræ