H&M overrasker igen

OMG – that sucked

Foto: tv.tv2.dk

Foto: tv.tv2.dk

Sorry, her kommer et surt opstød.

Jeg så jo showet “Smid tøjet Danmark” i går… Og hold da op hvor var det dårligt. Blev helt vildt skuffet. Både DR og TV2 er så nogle kendis-snobber – ALT handler om dem. Halvdelen af salen bestod af ansatte hos TV2, og de grinede og smilede, selvom komikerne slet ikke var så sjove. Når man kunne skimte de “almindelig gæster” i baggrunden, kunne man se, at de var helt neutrale i ansigtet – jeg så endda en, der sagde “Hold da kæft” imens hun kiggede på sin sidemakker. Humoren var så lav, og både skuespillerne og musikerne var så dårlige til at skuespille. Typisk dansk – det hele var så enormt overfladisk og handlede udelukkende om TV2. Røde Kors var fuldkommen i baggrunden, og det forstår jeg ikke, at de tillod.

Den eneste person, der havde noget med Røde Kors at gøre var generalsekretæren Anders Ladekarl. Hvad med alle de frivillige ude i marken? Jeg havde virkelig forventet, at man var taget ud i butikkerne og havde interviewet dem omkring indsamlingen, dagligdagen, motivationen osv. Så kunne man måske have inviteret dem, der havde samlet mest ind og givet dem en buket på scenen. Man kunne også have inviteret frivillige ind til at sidde dér hvor alle de uinteressante kendisser sad – og det jo kendte som vi har set huuundrede gange før – det er ALTID de samme!

Øv, TV2!

Fedt, at vi fik samlet så meget ind, meeen skal man lave et show om det, så gør det dog ordentligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M overrasker igen