Rent drikkevand - ja tak!

Smid dit tøj

tøj

Foto: fof.dk

Det er så fedt, når vi står sammen om en good cause! I love it.

I har nok set reklamerne for kampagnen “Smid Tøjet” som TV 2 og Røde Kors laver i fællesskab. Det går ud på, at vi afleverer alt det tøj, vi har i overskud inde i vores bugnende skabe. Det kan vi selvfølgelig gøre hele året rundt, men den store indsamling i Røde Kors-butikkerne er vist startet i denne uge, og du kan også smide det i en Røde Kors-container. Fra på fredag og til den 9. maj kan du også aflevere dit tøj i en Coop-butik. Den 9. maj bliver regnskabet gjort op i et stort underholdningsshow på TV 2!

Der skal bare ryddes op i alle skabe, kasser og skuffer! Uanset hvilken stand det er i, så kan det bruges til noget. Det bedste bliver solgt i Røde Kors-butikkerne, og det dårligere går videre til virksomheder, der omdanner stoffet, så det kan bruges til nyt tøj. Ligesom H&M gør med deres tøjindsamling. Pengene som Røde Kors tjener på tøjet, går som det plejer til familier i nød i hele verden. Man kunne måske forestille sig, at der lige nu vil være fokus på Nepal.

Jeg håber, at vi også efter showet vil blive holdt opdateret, så vi er sikret, at hjælpen kommer frem. Nu da det er TV 2 og Røde Kors er der stor mulighed for det, tænker jeg. Måske gør de det ikke løbende, som ellers ville være det fedeste, men måske om et år, hvis de vil gentage kampagnen. Og det håber jeg da! Det er et fedt initiativ som Røde Kors har taget! Pudsigt, at det ikke er blevet gjort før egentlig. Det skaber bevidsthed om bl.a. genbrug og miljø ude hos hr. og fru Danmark – som nok har rigtigt meget tøj liggende.

Så se det som en mulighed for at få minimaliseret dit hjem. Det er en fantastisk følelse at sortere og rydde ud i de gamle klude. Det er en måde at give slip på fortiden og se fremad – og jo flere I er igang derhjemme, jo mere blod på tanden får man.

Smid tøjet derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rent drikkevand - ja tak!