Hvad er det værd?

Betaler du for meget?

indlæg

Kilde: Samlino.dk/blog

Efter nomineringen hos Mikonomi, nåede bloggen ud til bl.a. Samlino, som gerne ville lave et lille samarbejde. Jeg skrev min Top3 over sparetips til deres blog, og de sendte mig deres råd omkring priser på mobilabonnement, bredbånd og forsikring. Et område som jeg ikke selv bevæger mig så meget ind på – sorry, guys!

Samlinos råd kommer her:

Undgå at betale for mange penge for finansielle ydelser
Hvis du er træt af at bruge for mange penge på regninger hver måned, kommer der her et lille tip til dig. Rigtig mange er vant til at sammenligne priser, når de shopper løs på nettet, så hvorfor ikke også gøre det samme med finansielle ydelser? Der kan mindst være ligeså mange penge at spare, og så gør det ikke noget med lidt ekstra plads i budgettet hver måned.
Prissammenligningsportalen Samlino hjælper dig med, at sammenligne priser på bredbånd, bilforsikring, mobilabonnement mv.
Det anbefales, at man tjekker op på sine priser minimum en gang om året for at se, om man betaler for meget. Nedenfor er der en lille guide til de forskellige ydelser.

Mobilabonnement
Priserne på mobilabonnementer er konstant skiftende, og det kan virke uoverskueligt, hvilket abonnement man skal vælge. Det behøver dog heldigvis ikke være så svært. Først skal du finde dit nuværende forbrug. Helt præcis skal du finde ud af, hvor mange SMS’er du sender, hvor mange timer du snakker og hvor meget data, du bruger om måneden. Disse oplysninger kan du som regel finde på din nuværende udbyders side. Efter du har fundet dit nuværende forbrug, skal du finde den udbyder med det billigste abonnement, der matcher dit forbrug. Ved at indtaste dit forbrug, kan du hurtigt sammenligne priser på mobilabonnement og bagefter vælge det billigste. Du vil hurtigt finde ud af, at du kan nøjes med et abonnement til omkring de 100 kr.

Der findes 4 store netværk i Danmark: TDC, Telenor, Telia og 3. Alle de mindre selskaber benytter disse netværk, så du skal ikke frygte, om de mindre selskaber kan tilbyde samme dækning som de store.

Bredbånd
Når du skal bestille bredbånd, er det samme procedure som med mobilabonnement. Kend dit forbrug, sammenlign bredbåndspriser og vælg det billigste. For at kende dit forbrug, skal du vide hvilke tjenester du bruger.  Bruger du f. eks. streamingtjenester som Netflix, skal du minimum bruge en forbindelse på 10 Mbit/S for at se video i HD-kvalitet.

Bilforsikring
Der er kæmpe forskel på priserne for bilforsikring. Nogle gange er der over 10.000 kroners forskel mellem selskaberne! Det kan derfor være en rigtig god idé at sammenligne priserne på bilforsikring. Hvis du er i tvivl om, hvad der påvirker prisen på din bilforsikring, så er disse fire faktorer meget afgørende:

  • Din alder – Yngre personer skal betale mere for deres bilforsikring, da de har mindre erfaring.
  • Alderen på din bil – Har du en nyere bil, vil du også kunne få en billigere bilforsikring.
  • Skadeshistorik – Hvis du har kørt skadesfrit de sidste mange år, vil du blive klassificeret som elitebilist, og kan derfor opnå en billigere forsikring.
  • Din Bopæl – Bor du i et område med mange indbrud, vil det som udgangspunkt betyde, at din forsikring bliver dyrere.

 

Jeg håber, at I kan bruge det derude. Samlino giver også tips omkring bl.a. konfirmationspriser og parkeringsbøder!

2 kommentarer

  • Jeg er virkelig glad for at se en anden blog, hvor man også nyder at spare – det er sjovt at se på, hvordan helt normale sparetips kan bruges til også at hjælpe f.eks. miljøet. Nydeligt sted i har her, og sjov idé med gæste-indlæg! :grinning:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Signe

      Hej Hannah.
      Tak for rosen 🙂
      Jeg tog lige et kig på din blog – du har nogle interessante indlæg! Det er sjovt, at vi har næsten samme budskab 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det værd?