Spar penge på transport og stuff!

At spare betaler sig!

Foto: Signe Eurén

Foto: Signe Eurén

Ja, så er det blevet tid til at tjekke, om man får Skat tilbage eller om man skal punge op. Jeg har siddet i kø på hjemmesiden i et par timer og glædet mig, fordi jeg har brug for nye sko, en rygsæk og en jakke. Det bliver der så nada penge til…

Nu jubler jeg endnu mere over, at jeg har sparet på EL, vand og varme, for de penge kommer også ind her i marts eller april! Så kan det godt være, at de ikke går til nye sko eller kan putte sig på opsparingskontoen, men det gør, at jeg ikke går i minus og er nødt til at låne.

Jeg skylder Skat 1500 kr., så øv for den. Jeg har tilsyneladende ikke været opmærksom nok, men jeg håber, at det går bedre for jer derude!

Jeg har de sidste par år fået 3-4000 kr. tilbage, men fordi jeg arbejdede som rengøringsassistent på et hotel i sommers, er det skudt ud af kurs. De glemte simpelthen at trække Skat – mange tak…… Jeg havde dog regnet med, at jeg havde betalt for meget Skat af min SU til, at det ville gå i plus.

Da jeg sad og kiggede på de røde tal, blev jeg vred og ked indeni. Når man tænker over det, er det jo vanvittigt, at jeg med en indkomst på sølle 5800 kr. (udbetalt 5050) skylder 1500 kr. Hvor meget mere Skat skal/kan jeg betale??

Det får mig til at tænke meget over debatten omkring kontanthjælp for tiden. I “Go’ Morgen Danmark” blev der vist en kommentar fra Facebook, hvor en person skrev, at der bør tages fra toppen og ikke fra bunden. Jeg kunne ikke være mere enig. Kom nu igang, Christiansborg!

 

– Signe

1 kommentar

  • Frederik

    Hej Signe. Super blog du har dig. Er det muligt at komme i kontakt med dig? Kan ikke rigtig finde mail/nummer på siden? Du må meget gerne kontakte mig på den angivne E-mail. God dag til dig, og husk at nyd vejret 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar penge på transport og stuff!