At spare betaler sig!

Win-win er på Top50

Foto: Mikonomi.dk

Foto: Mikonomi.dk

Jeg har fået en henvendelse om, at Mikonomi gerne ville have bloggen her med på deres “Top 50 blogs – Spar penge i hverdagen“. Tjek listen ud!

Win-win har fået en flot 39. plads, og det er virkelig en ære at være med!

Mikonomi vil hylde de blogs, der inddrager et økonomisk perspektiv til fordel for læsere, der søger idéer til at forbedre sin økonomi, så de ikke ender i lån, de ikke kan tilbagebetale.
Win-win har den fordel samtidigt at inddrage det miljørigtige perspektiv.

Forhåbentlig får denne nominering bloggen ud til endnu flere mennesker. Jeg vil meget gerne høre om jeres egne tips, og hvad I har succes med derude!

Jeg har gået og tænkt på noget, og jeg kan fornemme på nogen mennesker, at de synes, alt det her miljørigtighed er noget prætentiøst fis. Det er selvfølgelig en rigtig ærgerlig holdning at have, men jeg tror egentlig, at det er et forsvar. Det er nemmere at lukke øjne og ører og fortsætte som man plejer. Jeg har ikke hele tiden været så bevidst som jeg er nu. Man skal bare lige opdage, at det ikke er så kompliceret – og pludselig er det en del af ens hverdag.

Meningen med denne blog er IKKE at pudse min glorie, for jeg er lige så meget en sucker for Coca-Cola og Mars-barer som den næste. Jeg synes bare, det er interessant at finde alternativer og forbedre mine handlinger i forhold til mig selv og vores planet. Det kan altid blive bedre!

 

– Signe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At spare betaler sig!