Ups, petroleum på læberne...

Bambus-tandbørsten…

Foto: Signe Eurén

Foto: Signe Eurén

Hvordan går det så egentlig med den tandbørste fra Suztain?

Jeg er lidt hys med hygiejne og bakterier, så jeg havde da nogle tanker omkring en tandbørste i naturmaterialer, men indtil videre har jeg ingen bemærkninger til det. Det føles som enhver anden tandbørste – bare med bambushåndtag.

Med en bambustandbørste sparer du 95% plastik i forhold til en almindelig tandbørste.

Suztain skriver detaljeret om tandbørsten på deres hjemmeside og har argumenterne i orden. Selve børsterne er lavet af nylon, og det er af hygiejneårsager, hvilket jo er ganske vigtigt i forbindelse med tandbørstning. Læs mere HER!

Første gang jeg brugte den, kunne jeg da godt mærke forskel. Formen og grebet er lidt anderledes end mange tandbørster af plastik, og så var der hårdheden af selve børsten. Min første tanke var, at den var for blød, og at jeg måske ikke ville få en følelse af, at tænderne blev rene, men det er ikke tilfældet. Jeg har desuden her senere set, at den også fås i både blød og medium. Selvfølgelig kan man få det!

Du tænker måske ligesom jeg gjorde… “Bambus? Jamen, var der ikke noget med pandaerne?”.

Jo, men denne tandbørste er fremstillet af ansvarligt høstet bambus, dvs. den er pandavenlig.

Jeg er meget tilfreds med tandbørsten og vil klart anbefale den. En miljørigtig tandbørste for 24 kr. Dét er lige til at overkomme 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ups, petroleum på læberne...