Ambitioner!

Stå sammen nu!

Foto: Signe Eurén

Klimapanelet har holdt møde i København, og FN’s generalsekretær Ban Ki-Moon advarer og opfordrer på det stærkeste, at verdens ledere står sammen om at redde kloden og opretter en global juridisk bindende klimaaftale NU!

Hvis vi ikke gør det, vil det have alvorlige konsekvenser for alt her på jorden – alvorligere end man først havde antaget. Lige nu har vi den højeste koncentration af CO2 i 800.000 år, og jorden kan måske ikke gøres bæredygtig, hvis ikke vi griber ind nu. Der skal kæmpes for, at temperaturen på jorden ikke må stige over 2 grader.

Tilbage i 2006 holdt Al Gore foredrag om drivhuseffekten og lavede filmen “En Ubekvem Sandhed”. Den blev ikke taget synderligt alvorligt, og Al Gore fremstod i mange menneskers øjne som en paranoid tumpe. Gad vide hvordan de har det nu… Og gad vide hvordan Al Gore har det nu?

Har du svært ved bare at stå til, mens verdens ledere forsøger at blive enige? Så kan du melde dig ind i WWF Naturfonden og støtte deres arbejde. Det er ikke mange penge det handler om, og det bliver automatisk meldt til SKAT, så du får fradag. Hvis du er studerende eller pensionist, kan du være medlem for blot 240 kr. om året.

 

– Signe

Kilde: www.wwf.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ambitioner!