Slut med mikroovnspopcorn

Brug valget!

Sommer

Foto: Signe Eurén

Jeg fik forleden en email fra Greenpeace, hvori der står, at vi kan bruge valget til at sætte fokus på nogle mærkesager, eksempelvis fracking i Danmark. Det er lykkes Greenpeace at stoppe politikerne i at lave flere aftaler med firmaet Total, men de har stadig tilladelse til at bore i Nordjylland. Jeg synes, at det er uhørt, at politikerne ikke bare lukker ned for den slags med det samme, når de får at vide hvilke risici der er. Den slags skal man ikke lege med fra starten af.

Greenpeace foreslog, at vi ved hver chance vi får – fx når vi møder politikere på gaden eller når man kan stille spørgsmål via Facebook til nogen i en debat i TV – spørger om deres holdning til fracking. Det skaber mere fokus, og vi viser, at vi ikke er ligeglade med gambling af vores grundvand.

Hvis du har andre sager, selvfølgelig gerne om miljø, så fyr løs. Sammen står vi stærkere og kan sætte fokus på det, vi holder af. I mine øjne er miljøet hurtigt noget, der ryger i svinget, og selvom sundhed og uddannelse er vigtigt, så er det ikke vigtigt uden en jordklode, der fungerer.

 

– Signe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med mikroovnspopcorn