Det går ud over børnene

Giv dit tøj og dine ting væk

thumb_IMG_0262_1024

Foto: Signe Eurén

Jeg hører tit om folk, der smider deres ting og tøj ud – direkte i skraldespanden eller kører det på lossepladsen. Og faktisk bliver jeg lidt vred inden i hver gang, for der er så mange mennesker, der kan bruge de ting, andre ikke har brug for mere.

Jeg rydder jævnligt op og sorterer i mine ting for at fornye energien omkring mig. For nogle måneder siden satte jeg mit skrivebord og en kontorstol ud til storskrald, hvor folk går forbi og må tage de ting, de har lyst til. Egentlig var kontorstolen gået lidt i stykker, og skrivebordet var ikke for kønt, men få timer efter var begge ting væk. Min nabo havde stillet sin gamle seng ud, og den var også væk. Det gjorde mig så glad, for faktisk havde jeg dårlig samvittighed over, at jeg ikke havde fået kørt mine ting til genbrugsen, som jeg plejer.

Til at starte med sætter jeg altid mine ting på DBA.dk for at få lidt penge ind, og selvom det går langsomt, lykkes det mig stort set altid til sidst. Jeg havde også stolen derinde til en 100 kr., men ingen reagerede. Lige så snart jeg havde stillet den til storskrald, fik jeg henvendelser. Lidt typisk, hehe, men det var okay, for jeg vidste, at der var nogen, der kunne bruge den og var blevet glade.

Det er især meget relevant med genbrug nu, hvor vi oplever flygtningetilstrømning. Der har også været meget om det i fjernsynet, og det glæder mig kun. Bare bliv ved med det – hold fast i de gode vaner! Det er den ultimative win-win-situation, at I kommer af med de ting, I ikke vil have mere, og at de kommer videre til nogen, der kan bruge dem!

Når folk rydder op er det som regel med den tanke at få fat i nye ting, og i den forbindelse vil jeg – som altid – opfordre jer til at tage et kig i genbrugsforretningerne og f.eks. DBA.dk, for der er så mange skønne og spændende ting, der intet fejler og kan fornye og personliggøre jeres hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det går ud over børnene