Juice-reboot overstået

Ahh, penge tilbage!

IMG_2277

Foto: Signe Eurén

Så er det den tid på året, hvor man finder ud af, hvor meget man får tilbage eller skylder for vand sidste år. Jeg flyttede ind i oktober 2014, og regnskabet er derfor fra oktober-december, og jeg får 940 kr. tilbage af de 1270, jeg har indbetalt aconto. Det føles virkelig godt!

Det kan måske være svært at have overblik over ens vandforbrug, hvis man er en familie eller hvis man ikke lige har nem adgang til vandmåleren. Der er dog mange enkle ting, du kan gøre som med garanti mindsker forbruget.

Du kan tage kortere bade, slukke vandet, når du sæber dig ind og børster tænder – alle de ting, du sikkert godt ved. Men du bør også overveje at skifte din vaskemaskine ud, hvis den er over 10 år gammel, for den bruger ca. 100 liter på en vask, hvor en ny bruger det halve. Det samme bør du overveje med et gammelt toilet.

Tjek om der er utætheder i installationerne (fx under gulvet som kan koste dig virkelig dyrt), og en dryppende vandhane kan koste 1000-5000 kr. om året, og et toilet, der løber kan koste 1000 kr. om året.

Det er ikke kun din pengepung, der bliver glad for, at du sparer – det er også miljøet. Vi sikrer os selv rent grundvand i fremtiden ved at tænke også bare lidt om. Det kræver ikke så meget, og det er det hele værd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juice-reboot overstået