Gratis kaffe og croissanter - ja tak!

Spar penge på transport og stuff!

Foto: Signe Eurén

Foto: Signe Eurén

Da jeg så “Go’ morgen Danmark” i går, havde de flere forslag til hvordan man kan spare eller tjene penge ved at hjælpe hinanden.

For nogle år siden var jeg medlem af hjemmesiden ahandyhand.dk, hvor man kan lave en profil og tilbyde eller søge hjælp til fx rengøring eller et byggeprojekt – alt muligt! Deres søgefunktion kunne godt opdateres, for hvis man søger efter en opgave i nærheden af Holbæk, foreslår den Odense……. Men idéen er god, så tjek det ud. Der er mulighed for at tjene lidt ekstra håndører.

Derudover foreslog de hjemmesiden gomore.dk, hvor man kan spare penge på transport ved at køre flere i én bil – og i den grad være miljøvenlig. Der er også privat biludlejning, leasing og kollegakørsel.
Se deres forskellige sparetips m.m. her!

Du kan også leje din bolig ud og tjene penge på airbnb.dk. Du opretter et opslag, indtaster pris, ledighed og krav til gæsterne. Airbnb står til rådighed døgnet rundt og kan vejlede og støtte. Der er et servicegebyr på 3%.

Så fik jeg fortalt, at der findes en hjemmeside kaldet by-del.dk med ting, man kan låne af hinanden. Hvis du fx skal holde en udendørsfest og mangler telte, kan du låne partytelte. Det kan også være, at du skal sy et eller andet, men ikke har egen symaskine. Du kan sågar låne en sejlbåd!

 

– Signe

Kilde: ahandyhand.dk, gomore.dk, airbnb.dk, by-del.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis kaffe og croissanter - ja tak!