Jeg fik en 4. plads - tak!

Dit skrald er fuglemad

Foto: Signe Eurén

Foto: Signe Eurén

Solsortene hopper rundt i min have hver dag og synger smukt lige fra den mørke morgenstund. Jeg tror, at de er meget glade for at være der. Der har nemlig regelmæssigt ligget brød til dem hele vinteren.

Min kæreste er fra Norge, og nordmand elsker tydeligvis brød 😛 Og vi når altså ikke at spise det! I stedet for at smide det ud, så giver jeg det til fuglene.

I fredags fejrede vi rund fødselsdag på jobbet, og der var store mængder af brød tilbage. Der var ikke tegn på, at det ville blive spist, så jeg tog fire poser brød med hjem til fyraften. Så gik turen ellers til søen!

Måske er jeg lidt af en fugleracist, men jeg havde håbet, at brødet ville gå til ænderne og ikke mågerne 😛 Men well, de fik sig noget godt bagerbrød, og jeg fik en frisk gåtur i sneen med min kæreste og min far – og en god mavefornemmelse.

Så næste gang du står med det kedelige tørre brød… på vej til at smide det ud… don’t do it. Åbn vinduet og smid det ud i haven istedet eller ta’ et smut til søen. Dit skrald er fuglenes mad her i den barske kulde 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fik en 4. plads - tak!