Reboot/detox i 5 dage

Dag 4 ud af 5

rødkål

Foto: Signe Eurén

Så er jeg over halvvejs, og jeg kan ikke vente til det bliver fredag. Jeg har ikke fået andet end juice, og jeg trænger til noget fast føde. På fredag er der påskefrokost, og jeg skal nok passe på med at spise for meget, for usundt og for hurtigt. Tror, at min mave får et chok og vil helst ikke tilbringe dagen på toilettet!

Jeg var igen meget sulten, men havde også hovedpine, da jeg gik i seng, og da jeg stod op. Ellers har jeg ikke mærket det så meget indtil videre. Det føles blot som en kronisk tomhed og træthed.

Jeg kan frygte, at denne detox kan få modsatte effekt end hvad der var meningen, når jeg er færdig. Jeg har virkelig lyst til at kaste mig over popcorn, chokolade, cola, BACON – alt!

Meningen er at blive nulstillet og have mindre trang til sukker, og det håber jeg også på. Jeg ved dog, at jeg aldrig kommer til at boykotte det… For jeg vil ikke boykotte det, hehe.

Joe Cross’ vigtigste budskab er, at vi skal få mere frugt og grønt ind i hverdagen. Jeg mener faktisk, at han siger, at vi skal forsøge at få 75 % grønt på tallerkenen. Jeg føler mig ret inspireret og vil forsøge at lave wraps med fx spidskål i stedet for brød.

Min veninde, Anne-Sofie, har en lækker madblog, hvor hun fx har en opskrift på en spinat-wrap med laks, mmm. Den vil jeg lave en dag!

Det er på tide at tage grøntsagerne alvorligt – de skal bare hjælpes lidt på vej til at være mere spændende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reboot/detox i 5 dage