Tandtråd i kampen mod plastik

Birkenstock på tilbud!

Foto: Signe Eurén

Foto: Signe Eurén

Yeees!!!

Helt tilfældigt ser jeg på min tur i Føtex, at de har Birkenstock på tilbud til 399 kr. Optur!

Faktisk har de tit tilbud på mærket, men det har altid været nogle med pangfarver eller glimmer, og det er ikke mig. Endelig havde de nogen i de klassiske sorte og brune farver.

De sidste par år har jeg gået med Birkenstock, da jeg har problemer med mine fødder. Fysioterapeuter og bandagister anbefalede og anbefaler mig dem stadig. De er tilsyneladende de mest optimale at købe.

De ser bæredygtige ud, men jeg var nødt til lige at undersøge det. Hjemmesiden Rankabrand.org skriver, at Birkenstock kun bruger naturlige og bæredygtige materialer som kork og latex, men Birkenstock kommunikerer ikke klart ud omkring læderremmene og gummiet i sålen.

Hjemmesiden har givet mærket et E i rangering, hvor A er det bedste. I forhold til bæredygtighed scorer Birkenstock højest på arbejds- og produktionsforholdene, fordi skoene laves i Tyskland.

Et E er ikke meget, men indtil videre er det den bedste sandal, jeg kan få med de fødder, jeg nu engang er blevet tildelt 😊

 

Kilde: Rankabrand.org

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tandtråd i kampen mod plastik